Wicklow

Welkom bij Wicklow Boat Charters.

Wij bieden boottochten aan met een gekwalificeerde kapitein voor vissen, duikgelegenheden en overtochten. Beide boten  voldoen aan alle eisen die nodig zijn voor een veilige trip, een stabiele omgeving , hebben sanitaire voorzieningen en uiteraard thee en koffie faciliteiten.

5964866957_6c650299c7_b

Wicklow haven

Uw Kapitein

Kit Dunne is een uiterst gekwalificeerd, waaronder coaching en ervaren kapitein/visser met meer dan 30 jaar ervaring.
Kit woont al zijn hele leven in Wicklow waardoor zijn kennis betreft de lokale geschiedenis, kustlijn, de behoefte van de visser en veiligheid ruim aanwezig zijn.
Kit stelt alles in het werk om het u naar de zin te maken en dat u als tevreden visser weer naar huis terug kunt keren.

wicklow_spotted

Kit Dunne

De boten

De LISIN 1 is een 10,5 meter offshore boot met een ruim dek en cabine ideaal voor vissen of simpelweg genieten van de omgeving en de bijbehorende natuur. Ze is snel, modern, in bezit van alle licenties, voorzien van alle mogelijk navigatie en alle veiligheidsvoorzieningen. Comfortabel genoeg om 12 passagiers te vervoeren plus 2 personen personeel.

 

 

                

Vissen in Wicklow Ierland met Wicklow boat charters

Wicklow boat charters

Vissen

De vistochten worden aangeboden over een volle dag, halve dag en avond mogelijkheid. Deze tochten worden volledig aangepast aan uw wensen. Uw vissers niveau speelt geen rol. Vissers profiteren van de kapitein zijn ervaring door middel van advies en persoonlijke ondersteuning die ten alle tijde beschikbaar is.

Specialisatie

Gespecialiseerde vistochten worden aangeboden voor diegene die willen vissen op een specifieke vissoort of een nieuwe manier van vissen willen uitproberen.

Tope en Smooth  hound zijn de vissoorten bij uitstek om in deze wateren te vangen 

Vissen in Wicklow Ierland

Tope