Donegal Bay

 

 

 

Welkom bij Offshore Watersports Mullaghmore

We zijn te vinden in het noorden van Sligo, in het Noord-westen van de kust van Ierland.

Voor de beste activiteiten rondom en in het water bij Mullaghmore, Donegal Bay  

Het pittoreske dorp Mullughmore is de ideale locatie voor het ontdekken en genieten van de uitzichten van Sligo’s Wilde Atlantic Way.

Bij Offshore Watersports Mullaghmore hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van watersport activiteiten. Of u nu duiken wil proberen, op zee wil gaan vissen op Giant Bluefin Tuna, uw kinderen kennis wil laten maken met watersporten of een vrijgezellenfeest wil organiseren: we helpen u met het opzetten van een geweldige Offshore Watersports Mullaghmore ervaring voor jong, oud, beginneling en experts.

Offshore Watersports Sea Fishing heeft verschillende opties, zoals een hele dag van 09.30 uur – 16.30 uur, maar ook een trip van twee uur van 17.00 uur – 19.00 uur. Alles in inclusief al het benodigde materiaal. Van april tot oktober organiseren we dagelijks deze trips. Onze Big Game Sea Fishing opties zijn inclusief Blue Shark en Giant Fin Tuna.

Tevens bieden wij u een ruim arrangement aan duikcursussen aan in de beste Ierse duiklocaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                 

 

 

De Kapitein

 

Declan Kilgannon is een ervaren visser met voornamelijk succes in het tonijn vissen. Ook is hij een zeer ervaren duikinstructeur. Sinds 2008 is het team van Offshore Watersports Mullaghmore versterkt door Michael Czubala, die ook een ervaren duikinstructeur is. 

 

 

                              Declan Kilgannon

                                

 

 

De boot

Onze boot de M.V. Kiwi Girl is een Kingfisher Sport Hunter is geschikt voor zeevissen en wordt aangedreven door een Caterpiller 420PK motor met een maximum snelheid van 24 knoppen. Het Kingfisher merk staat bekend om zijn kwalitatieve voertuigen gebouwd voor vissers die maximale veiligheid en prestatie leveren. De Kiwi Girl heeft een vergunning voor 12 passagiers en verwelkomt individuen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

 

De in 2004 gebouwde M.V. Kiwi Girl was oorspronkelijk gebouwd voor Big Game Tuna vissen en in 2013 heeft eigenaar en kapitein Declan Kilgannon twee gigantische Blue Fin Tuna gevangen.