Dromagowlane House

Anne en Paul Harris heten u van harte welkom in hun B&B Dromagowlane House, wat ligt aan het mooie Beara Peninsula aan de voet van de Sugar Loaf Mountains aan de Wild Atlantic Way.

Het huis dateert uit het einde van de 18e eeuw en is volledig gemoderniseerd en uitgebreid volgens de hoogste standaard. Dromagowlane House is een 4 sterren Iers Coountry House B & B, gekeurd door Failte Ireland, de Irish National Tourism Body en we zijn lid van B & B Ireland. WiFi is voor onze gasten gratis.

Trip Advisor Certificate of Excellence Award Winner in 2014, 2015 & 2016. B&B Ireland Certificate of Excellence Award for 2016 staat bekend om de gastvrijheid en heerlijke gerechten.

Dromagowlane House ligt perfect gelegen voor rondreizen door West Cork en Kerry, inclusief Mizen Head, Sheeps Head Peninsula, de Ring of Kerry en Beara Peninsula. Aan het einde van Peninsula, reist u door naar Dursey Island met Ierlands enige kabelwagon.

            

Vissen.
Het zorgen voor vissers aan de kant, beginner of gevorderd, is onze specialiteit. Onze faciliteiten beschikken over vers en bevroren aas, koel- en diepvries mogelijkheden, een aasruimte en advies op maat. Uniek bij Dromagowlane House is, dat voor al onze gasten die 2 dagen of langer blijven, dat wij het beste advies betreft locaties en materialen met u delen.
Betreft de locaties van het vissen aan de kant, zijn de meeste vanaf de rotsen. Gelukkig heeft u geen klimgerei nodig om hier te komen. De meeste van locaties zij te voet goed te bereiken en niet meer dan 10 minuten verwijderd van waar u parkeert.
Vissoorten is een mix , een beetje afhankelijk op welke visgrond men gaat vissen, zoals je zou verwachten dat de zanderige gebieden het beste zijn voor onze vele soorten Ray ( platvis) Terwijl de gemengde rotsondergronden voor de kwaliteits Bullhuss en conger zorgen.  Top kwaliteit vissen met vangsten van meer dan 30 soorten met geregeld vis tot meer dan 10 kilo (5 kilo) die gevangen worden . Het gebied biedt ook veel mogelijkheden om te vissen met vliegen of  met een spinhengel worden ook resultaten gehaald.