Beach Hotel

Het Beach Hotel Mullaghmore is sinds de jaren 50 de spil van Mullaghmore.

Het hotel is gekocht door een stel met veel ervaring in juli 2013.
Pat en Louise hebben beide gewerkt in het Beach Hotel Mullaghmore in het verleden en hebben een grote passie en interesse in zowel het hotel als in Mullaghmore.

Met de verandering van eigenaar en het enthousiasme wat ze delen, beloofd dit een nieuw begin van een oude favoriet – het Beach Hotel Mullaghmore.

Het hotel ligt in het hartje van het pittoreske dorp Mullaghmore, een van de mooiste locaties van Ierland. Met uitzicht op het groene landschap en de haven, zitten we op maar 3 minuten lopen van het strand wat perfect is om te surfen, windsurfen en andere watersporten. Dit ongebruikelijke onaangetaste stukje natuur van Ierland, wat een wereld weg is van het dagelijkse leven, ligt hier aan uw voeten.

Onze vriendelijke benadering en ontvangst verzekeren u van een verblijf vol plezier, persoonlijke aandacht en hoge kwalitatieve service.

We nodigen u uit om contact op te nemen met ons via telefoon of email, waar een van onze vriendelijke medewerkers u graag te woord staan.

Bij ons in het hotel werken wij niet met computer, maar alleen met persoonlijk contact, die u met alles willen helpen.

Gerund door familie, voor familie.

 

 

 

Het hotel heeft 28 suites, waarvan vele met uitzicht op zee. Onze populaire kamer met dit uitzicht, hebben een panoramisch uitzicht op de Mullaghmore haven, Ben Bulben en de Darby bergen, het lokale landschap en de Atlantische oceaan.

Er zijn Familie-kamers en 2-persoonskamers, met een dubbel of twee enkele bedden beschikbaar. Alle kamer hebben een smaakvolle inrichting in rustige pastel tinten, met heerlijk fris wit linnengoed.
Alle kamers hebben onderstaande faciliteiten:
Aparte toilet met bad en douche.
Föhn
Koffie en thee
Kaptafel
Tv
Shampoo en douchegel.

Prijzen kamers vanaf € 35,-  ( gedeelde kamer ) tot € 45,- incl full Irish breakfast
Voor meer informatie 00353 719166103 of info@beachhotelmullaghmore.com

 

Geen een trip aan Mullaghmore zou compleet zijn zonder een bezoek aan de Boatman’s Bistro Bar, waar de levendige atmosfeer en vriendelijkheid u tegemoet komt met live entertainment in de weekenden in de zomer.

U kunt uitgebreid dineren met genoeg keuze op ons menu.
Daarbij wordt alles van ons menu in de regio geproduceerd en bereidt door uitstekende chef-koks. Onze ‘special of the day’ is vis wat diezelfde dag is gevangen door lokale vissers!
Ook kunt u heerlijk dineren in de buitenlucht aan de voorkant van het hotel.

De openingstijden van onze keuken zijn van 12.00 uur tot 21.00 uur. Door het prachtige uitzicht op de haven en lokale landschap, geniet u des te meer van onze heerlijke cuisine.

Onze bar heeft ieder weekend live entertainment!

 

Contact

 

The Beach Hotel
The Harbour
Mullaghmore
Co Sligo
 
Tel: 071 9166103
From NI 00353 719166103