The Bridge Tavern

The Bridge Tavern - EAT - DRINK - STAY

De Bridge Tavern in Wicklow Town is ondergedompeld in lokale geschiedenis en biedt al meer dan 200 jaar onderdak aan bezoekers van Garden County.

De geboorteplaats van kapitein Robert Halpin is in een ideale locatie van het stadje. Het ligt naast de Vartry rivier en op steenworp afstand van de haven met zowel uitzicht op de Wicklow Mountains en de Black Castle ruïnes.

We zitten qua locatie dichtbij Wicklow's Historical Gaol, Mount Usher Gardens, Glendalough en Powerscourt Estate.

Wicklow staat bekend om zijn prachtige uitzicht en mooie wandelroutes in de buurt. Ook kunnen wij voor u een dagje golf organiseren bij een van de omliggende golfclubs. Een vis-trip met de lokale gekwalificeerde visser is wellicht ook een mooie optie voor u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner bij ons en we hebben een gezellige bar met 7 dagen per weer live muziek. 

Met de in het verleden gewonnen titel van beste restaurant van Wicklow, zorgt onze chefkok Andy McDaniel en zijn staff voor perfect samengestelde gerechten gemaakt met lokale ingrediënten.

 

Wij zijn de nummer 1 in entertainen met 7 dagen per week live muziek. Samen met onze Bar, die voorzien is van een uitgebreid assortiment, hebben we ook nog de meer intieme Snug. Deze heeft zijn eigen bar en indrukwekkende collectie whiskey's. In de warmere maanden kan men genieten van de binnenplaats met cocktail bar en podium.

De Kamers

Wij nodigen u uit om bij ons te verblijven en te genieten van alles wat Wicklow u te bieden heeft. Onze kamers zijn smaakvol ingericht en kunnen singles, families en groepen van comfort voorzien. Alle kamers hebben gratis WiFi. Ontbijt is inclusief bij alle kamers en lunch en diner kan voor u geregeld worden.

Prijzen en reserveren

•  Double/Twin €90        

•  Family/Triple €130  

•   Single €60/€70 (Summer Rate)

•  Deluxe Double €120

. Deluxe Family €170

 

 

 

The Bridge Tavern - EAT - DRINK - STAY

The Bridge Tavern

Bridge Street, Wicklow Town

Co. Wicklow, Ireland

Tel: +353 (0) 404 64760

Email: info@bridgetavern.ie

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen
en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven