B&B West Cork

 

Union Hall.

Deze mooie vissershaven wordt beschut in een bijna verborgen hoek van Glandore Harbour. Het dorp wordt omlijst door een unieke one-lane brug en een ingrijpende curve van felgekleurde huizen en winkels. De hoofdweg door het dorp lonkt bezoekers om een verder onderzoek in te stellen.

 

Casey,s Bar

Een warm welkom staat u te wachten door dit familie gerunde etablissement in het mooie West Cork.De bar staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en is de perfecte locatie om  de lokale vissers te ontmoeten en discussiëren dag vangsten.

Neem de tijd om door de maritieme kunstschatten te bladeren en versteld te staan van de enorme collectie van oude stukken uit de tijd terwijl u geniet van de perfecte getapte pint.Geniet van het terras met uitzicht op zee. Dit is een perfecte locatie om te ontspannen.

Casey's is de perfecte plek om traditionele Ierse dorpsleven ervaren. 

 

.

 

union hall harbour

caseysbar1

Casey,s B&B 

Casey's B&B is gelegen in het centrum van Union Hall dorp en heeft accommodatie voor maximaal 12 personen. Wij raden u aan om hier te verblijven mede door de goede feedback die andere klanten ons ook voor hadden achtergelaten.

Casey's heeft een uitstekende accommodatie inclusief Bed & Breakfast of een self catering cottages. Comfortabele accommodatie gegarandeerd met en-suite faciliteiten, een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio en het deelnemen aan alle activiteiten op het watersportgebied.

De Self-catering accommodatie is een uitstekende manier om een vakantie in Ierland door te brengen. U zult genieten van volledige onafhankelijkheid, kies uw eigen uren slaap, maak je eigen maaltijden en beslis zelf over hoe vroeg of hoe laat u wenst te ontbijten. De woningen zijn gelegen in Union Hall naast de pier.
Elk huisje is geschikt voor 6 personen en bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer / eetkamer, open haard, magnetron, elektrische kookplaat, koelkast, wasmachine, badkamer, centrale verwarming op olie. Beddengoed en handdoeken aanwezig.
Het ontbijt kan geregeld worden op aanvraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid en prijzen.

B & B staat normaal geprijsd op € 35 per persoon per nacht, maar voor groepen die meerdere nachten willen verblijven dan is de prijs € 30 per persoon per nacht.

Ukunt  tevens genieten van een een goede kwaliteit eten in het restaurant van Casey's en dat voor gemiddelde prijs voor een  diner van ongeveer € 14,-  Lunchpakketten kunnen ook worden verstrekt tegen een kleine meerprijs

bedroom

 

 

Breakfast room

 

Casey,s Restaurant

De bar/restaurant is gespecialiseerd in lokaal gevangen verse zeevis specialiteiten. De garnalen bijvoorbeeld komen levend aan van vissersboten die aanmeren op Union Hall's pier en de verse vis wordt dagelijks aan het restaurant geleverd.

 

Wij zijn trots op het feit dat we aan onze klanten van kwaliteitsdiner afleveren van een hoog niveau en een goede bediening in een sfeervolle omgeving tegen redelijke prijzen. Ons personeel is zeer deskundig  en staat u bij om u te helpen bij uw keuze van voedsel of wijn.

 

Casey's biedt een warme, vriendelijke sfeer en een fantastische culinaire ervaring. Het beschikt over een uitgebreide bar menu dat is gespecialiseerd in verse vis en alle maaltijden zijn gemaakt van alleen de beste ingrediënten.

 

Bijzondere aandacht wordt besteed aan inkoop  van lokale seizoensproducten en alle maaltijden worden op bestelling bereid. Nogmaals verse vis is een specialiteit, maar we kunnen ook zorgen voor speciale dieetwensen.

 

 

 

Contact Casey's Bar
Address
Union Hall
Skibbereen
Co. Cork,
Ireland

Telephone: +00353 (0)28 33590

 
Website:  http://www.caseysofunionhall.ie
Proprietors: Paul Heaphy

download